Lucrări importante în derulare la Mioveni

 

În această perioadă în Mioveni se desfășoară mai multe lucrări importante. Vor fi introduse noi rețele de gaze în Mioveni, în Făget. Investiția este de 1,8 milioane de euro și ar trebui încheiată anul viitor. Lucrările de extindere a sistemului de distribuție cu gaze naturale la Făgetu se desfășoră în ritm constant, proiectul avansând conform graficului impus. Proiectul cuprinde două componente, respectiv rețeaua de distribuție gaze și stația de reglare și măsurare a gazelor naturale.

 

Traseul total va avea o lungime de 9 kilometri și costă aproximativ 1,8 milioane euro, investiția fiind suportată în întregime de la bugetul local al orașului Mioveni. Șoferii sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să respecte restricțiile temporare de circulațe în zona unde se efectueză lucrări pe partea carosabilă.

 

De asemenea, continuă și proiectul de extindere și modernizare al Străzii Egalității. În prezent se realizează lucrările de introducere a rețelei de canalizare pluviala și a căminelor colectoare pentru apele pluviale, următoarea etapă fiind turnarea covorului asfaltic.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea