Elevii din pitești au plantat bulbi de lalea în Parcul Lunca Argeșului

 

Mai mulți elevi ai Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga” au plantat oeste 1500 de bulbi de lalea în Parcul Lunca Argeșului. Cu multă energie, sub atenta îndrumare a specialiștilor din cadrul Societății Salpitflor Green SA, s-au antrenat în activități de întreținere peisagistică și de plantare a mai multor soiuri de lalele.

„Harnici și plini de voie bună au plantat peste 1500 de bulbi. Elevii se vor întoarce în primăvară pentru a-și admira munca. Pentru că au învățat să planteze corect bulbi de lalea, elevilor le-au fost oferiți bulbi de Tulipa Pitești pe care îi vor planta în grădinile lor.

 

Prin intermediul unor astfel de acțiuni ne dorim să dezvoltăm o atitudine responsabilă în rândul tinerilor și să-i determinăm să devină activi în acțiunile de protejare a mediului.”, a transmis primarul Cristian Gentea.

 

Anul acesta vor fi plantați peste 460.000 de bulbi din peste 90 de soiuri. Astfel, municipiul Pitești devine orașul cu cei mai mulți bulbi de lalea plantați, în țară. Doar în Parcul Lunca Argeșului se vor planta peste 200.000 de bulbi, de patru ori mai mulți bulbi decât anul trecut.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea