Președintele Mînzînă scoate colții la liberali: ”Ce, băieți, nu știți ce motive să găsiți ca să vă pregătiți ieșirea de la guvernare?”

 

Preșdintele PSD Argeș, Ion Mînzînă, comentează, cu umor, dar și cu colții la vedere, circul făcut de PNL-iști pe Legea Pensiilor:

”Este grețoasă această abordare pe care PNL-ul o are, brusc, în privința majorării pensiilor! Nu cumva împreună, ministrul Muncii Simona Bucura Oprescu și ministrul Finanțelor, Marcel Boloș au făcut parte din echipa care au negociat cu Comisia Europeană? Ce anume a susținut ministerul Finanțelor dacă nu era sustenabil?

 

Oricum pensiile trebuie indexate cu rata inflației, dar este nevoie ca pensiile să crească pentru ca oamenii aceștia care au muncit toată viața să poată să și trăiască, nu doar să-și cumpere pastile și să plătească facturile la utilități! Toți românii au dreptul la un trai decent!

 

Este aberant să vină un ministru al Finanțelor și să spună că nu crede că vor fi bani pentru aceste majorări de pensii, că el nu știe de unde ar putea face rost de acești bani! Nu numai că sunt bani pentru pensii, sunt bani și pentru investiții și trebuie să fie și pentru spitale, pentru educație și pentru celelalte activități curente! Acest ministru PNL al Finanțelor este obligat prin fișa postului să găsească soluții ca să micșoreze evaziunea fiscală, care a ajuns printre cele mai mari din Europa, dacă nu cea mai mare, după guvernările de dreapta! Finanțele să colecteze mai bine impozitele, și vor fi bani! Dacă guvernările de dreapta ar fi impus, așa cum a făcut-o, într-un final, guvernul Ciolacu, impozitarea acelor mari companii care fac evaziune fiscală, dacă ar fi colectat mai bine, pensiile puteau fi majorate încă de anul acesta! Dar nu au făcut toate acestea pentru că Orban, Cîțu și Compania au protejat băieții deștepți și au alimentat căpușele de partid instalate prin ministere și pe lângă ministere! Vă garantez că această majorare va fi făcută de Guvernul condus de Marcel Ciolacu, de la anul, pentru că anul acesta nu mai este posibil! Cu sau fără existența atârnătorilor și bișnițarilor de la PNL!”, a precizat președintele PSD Argeș.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea