Marea asfaltare de la Curtea de Argeș aproape de finalul bâlbâielilor

# Au fost deschise ofertele financiare ale participanților # Cea mai bună ofertă provine de la asocierea Valah Construct – Tel Drum. Se pare că la Curtea de Argeș a patra oară este cu noroc, pentru că procedurile de atribuire a licitației denumite generic ”Marea asfaltare” avansează, în sfârșit. Până la data de 7 mai s-au primit documentațiile celor înscriși în cursă, toate verificările au fost făcute. Ofertele financiare au fost deschise, cea mai avantajoasă provenind de la asocierea Valah Construct-Tel Drum.
Reamintim că, după mai multe rânduri de contestații și probleme apărute datorită, în primului rând, caietului de sarcini întocmit defectuos, municipalitatea a decis să anuleze procedurile licitaţiei în desfăşurare din oraşul Basarabilor. Decizia a fost luată la sfârșitul anului trecut, după care s-a trecut la refacerea documentației. Caietul de sarcini cu pricina ar fi dus până în final, oricum, la anularea licitaţiei, poate şi la returnarea banilor europeni care ar fi ajuns să fie cheltuiţi.

Greii din construcții la nivel național, dornici să toarne asfalt la Curtea de Argeș

Ca și la încercările de anul trecut, nume grele din domeniu au venit să încerce câștigarea licitației de la Curtea de Argeș. Straco, Eurovia, Strabag, Delta ACM – nu s-au sfiit să se înscrie la banii din contul primăriei argeşene. Iată, în ordine descrescătoare, ofertele depuse de participanți:
1. Valah Construct-Tel Drum    58% din prețul de evaluare
2. Eurovia – Comesad        67,19%
3. Argecom – Eurostrada        67,29%
4. Euroconstruct            69,06%
5. Star Trading – Zeus        70,8%
6. Strabag            72,43%
7. Straco – General Trust        72.5%
8. Delta ACM            90,2%

Fiecare firmă a tăiat zece copaci pentru oferta de mediu

Foarte interesantă a fost opinia unuia dintre participanții la licitație, participant ce a dorit să rămână anonim: ”Fiecare firmă a venit cu o camionetă de hârtii, astea au fost cerințele. Numai pentru oferta de mediu am consumat, cred, zece topuri. Asta înseamnă, de fapt, cam zece copaci tăiați de fiecare firmă. Special pentru oferta de mediu. și încă zece pentru restul documentației...” Interesant, nu? Vom reveni.    Alex SILVESTRU

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea