Sportivele de la Gymnastic Star - Bradu, calificate la Campionatul european!

 

Lotul de 17 sportive a participat la Trofeul Balcanic Femi Sport 2023 cu 15 coregrafii la secțiunile: acro sport, acro dance, gimnastică ritmică și majorete, la categoriile formație, grup, solo, duo, trio. Fetele au avut cea mai bună evoluție de până acum, tehnic, artistic, sincronizare, au fost perfecte. Cea mai bună evoluție a fost punctată cu nota maximă ( 10) - coregrafia a avut ca temă holocaustul. Fetele au ridicat sala în picioare, fiind îndelung aplaudate, au fost momente unice.

 

 

„Am obținut trofeul pentru cu cel mai mare punctaj la acrobatică și trofeul pentru cel mai bun solo. Surpriza a venit din partea doamnei antrenor a echipei Bulgariei de gimnastică ritmică și majorete, președinta juriului, care personal ne-a felicitat, ne-a acordat punctaj maxim și calificare la Campionatul European din mai 2024. Asta înseamnă performanță, vis împlinit după ani mulți de muncă. Mândră de fetele mele, bravo, fetelor! Per total, ca punctaj, am fost pe podium, obținând medalie de bronz.

Următoarea competiție va fi D’AOR GRAND PRIX România. Este cel mai așteptat concurs al anului, concurs unde vor participa cei mai buni sportivi din România, unde se oferă calificări și burse de studiu. Vor participa 10 sportive și îmi doresc să obținem burse la nivel internațional, gratuite. Este pentru prima dată când federația prin Ministerul Tineretului organizează această competiție”, a transmis, pentru Vocea Brădenilor, Cristina Ionete, instructor coordonator al secției de gimnastică și director al Căminului Cultural Bradu.




 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea