Atenție! Cardurile pentru energie pot fi folosite doar până la 27 decembrie 2023!

 

Românii care au primit carduri de energie de la Guvern le pot folosi până cel târziu pe 27 decembrie 2023. Ulterior acestei date, cardurile nu mai sunt valabile. În plus, premierul Marcel Ciolacu a anunţat că românii aflaţi în situaţii vulnerabile nu vor mai primi carduri de energie în 2024.

„Cu ajutorul cardurilor de energie puteți plăti factura la energie termică și curent electric, însă aceste carduri expiră la data de 27 decembrie 2023. Din acest motiv, vă încurajăm să le utilizați până la această dată.

 

Verificați soldul rămas pe card și asigurați-vă că îl utilizați integral înainte de data de expirare. Iată și cum le puteți folosi: direct la poștaș, prin intermediul dispozitivelor mobile online, accesând link-ul: https://www.posta-romana.ro/sprijin-pentru-romania.html la orice oficiu poștal (în mediul urban) sau la oficiul poștal pe raza căruia își are domiciliul beneficiarul (în mediul rural).”, transmite Poşta Română, potrivit Bugetul.ro.

 

Cu aceste carduri de energie, beneficiarii pot achita facturile curente sau restante pentru: energie electrică, butelie cu GPL, propan pentru încălzire (exclus butelie GPL butan pentru uz casnic – gătit), gaze lemne pentru foc (lemn rotund și despicat de lucru cu diametrul la capătul gros de maximum 24 cum, resturi de lemn, tocătură provenită din lemn etc), păcură, peleți și alte materiale doar pentru încălzire (de pildă, apă geotermală, cărbune, brichete rumeguș).

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea