Primarul Ion Dumitru: „Trebuie să fii foarte neinspirat să scrii că Grindeanu și Mînzînă poartă responsabilitatea nefinalizării căii ferate Pitești-Râmnicu Vâlcea”

 

Pentru că dreapta (uneori strâmbă) politicii a început campania electorală în Argeş, declaraţiile şi postările acide curg. Numai că, în afară de venin şi frustrări, nu prea găseşti altceva. Ducele de Albota, Ion Dumitru, a comentat o postare a unui rival politic, căruia nu i-a dezvăluit numele, probabil pentru că – de ce ar face reclamă unui ins mărunt?

 

“Îmi place să citesc și să trag concluzii. Ultima concluzie la care am ajuns este că trebuie să fii foarte neinspirat să scrii pe Facebook că ministrul Grindeanu și domnul Mînzînă poartă responsabilitatea nefinalizării căii ferate Pitești-Râmnicu Vâlcea! O astfel de afirmație poate fi crezută de un electorat care nu cunoaște istoricul construcției .Sunt mult mai mulți oameni care știu cine era ministrul Transporturilor în perioada când această cale ferată a fost abandonată!”, a scris primarul de la Albota, pe contul de socializare.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea