1 Decembrie - marcat la Mioveni cu defilare militară și fanfară

Mioveniul marchează 1 Decembrie cu defilare militară și fanfară! Cu prilejul Zilei Naţionale a României, Centrul Cultural, Primăria orașului și Consiliul Local Mioveni invită cetățenii pe data de 1 Decembrie să se bucure de sărbătoarea tuturor românilor și să ia parte la manifestările oficiale organizate pentru marcarea acestui eveniment, cu profunde semnificaţii istorice. Ca în fiecare an, festivităţile vor începe cu ceremoniale religioase și depuneri de coroane la toate Monumentele Eroilor din cartierele orașului, urmate de evenimentul central, programat pentru ora 13.00, în Centrul Civic din Mioveni.

Aici, oficialitățile locale și județene vor asista la o slujbă de pomenire a eroilor neamului, vor rosti alocuțiuni, urmate de depuneri de coroane și un recital al Fanfarei Județene “Constantin Brâncoveanu”, Vâlcea. Manifestarea dedicată Zilei Naționale se va încheia tot în acompaniamentul fanfarei, cu o defilare militară.

19 cupluri vor fi premiate de Ziua Națională

A devenit deja o tradiție ca autoritățile din Mioveni să premieze cuplurile din oraș care, în cursul anului, și-au aniversat „Nunta de Aur”. Pentru acest an, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni vor acorda unui număr de 19 cupluri care au împlinit 50 ani de căsătorie neîntreruptă un premiu simbolic, plus 500 lei și o diplomă aniversară, în semn de recunoștință pentru modelul pe care îl oferă generațiilor viitoare. Evenimentul va avea loc de Ziua Națională a României.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea