Nicolae Ciucă: “Povara fiscalităţii nu trebuie să cadă doar pe umerii celor care produc bani”

 

Deşi Guvernul a adoptat un pachet de măsuri fiscale, care conţine taxe şi impozite pentru persoanele fizice şi juridice, preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă a spus săptămâna trecută că nu trebuie ca statul să subjuge mediul de afaceri, care produce bani. Prea târziu… 2024 e moartea pasiunii pentru antreprenorii din România.

Ciucă vrea să dreagă busuiocul şi aruncă în spaţiul public mesaje care au scopul de a linişti oamenii de afaceri, dar minţile ascuţite miros că răul e deja făcut.

 

„Trebuie să ţinem seama de fiscalitate. La noi este o vorbă, să nu dai cu biciul doar în calul care trage, ca atare povara fiscalităţii nu trebuie să cadă doar pe umerii celor care produc bani, motiv pentru care, din acest punct de vedere, am declarat şi declar în continuare, susţin şi avem discuţii la nivelul Guvernului pentru ca în perioada imediat următoare, în anul 2024, după ce s-a petrecut anul acesta, să nu se discute despre taxe noi", a afirmat Ciucă, la evenimentul Romanian Venture Forum, potrvit Comisarul.ro.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea