Ducele de Albota: “Nu s-ar fi ajuns niciodată la acest mare jaf dacă se respecta voința alegătorilor!”

 

E isterie în ţară după ce DNA a descoperit că “Echipa câştigătoare” a PNL a dat un tun uriaş în pandemie, când a cumpărat vaccinuri anti-COVID fără număr. Primarul Ion Dumitru de la Albota a comentat, pe pagina sa de Facebook, că rădăcina tuturor relelor vine de la faptul că puterea în România s-a împărţit în mod nedrept.

“Am spus, cu subiect și predicat, că venirea PSD la guvernare a fost o necesitate. Nu cred că ideea a aparținut ,,porumbelului voiajor”, ci a fost constrâns să o facă. Dacă și-ar fi dorit stabilitate și guvern serios, trebuia să ia în calcul votul românilor.

 

Câștigătorul alegerilor a fost PSD! Nu s-ar fi ajuns niciodată la acest mare jaf dacă se respecta voința alegătorilor! Acesta este începutul! Cum se va termina ,,idila” dintre foștii guvernanți și Iohannis, rămâne să stabilească cei îndreptățiți de lege. Domnule președinte, cu tot respectul, din punct de vedere moral, vă consider la fel de vinovat! Dacă greșesc, îmi cer scuze față de cei care mă urmăresc, dar 99% sunt sigur că nu greșesc! Popor român, fii mai atent, votează responsabil! Cu deosebită considerație, unul dintre cei 2859 primari de comune.”, a scris primarul PSD, pe contul de socializare.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea