Balul de Caritate Rotary Club Pitești. Toate fondurile strânse vor fi donate Spitalului din Ștefănești

Balul de Caritate Rotary Club Pitești (ediția nr. 26) se va ține anul acesta în data de 9 decembrie, la Sala Diamond Ballroom din cadrul Hotelului Ramada.

Devenit deja tradiție în comunitatea locală, Balul Rotary marchează sfârșitul de an într-o atmosferă elegantă și rafinată.

Fiind unul dintre cele mai apreciate evenimente mondene ale anului, Balul Rotary este totodată și un eveniment caritabil prin care rotarienii încearcă să strângă fonduri pentru proiecte dedicate comunității locale.

Prin acțiunile sale, prin implicarea membrilor, dar și cu sprijinul simpatizanților săi, Rotary Club Pitești a reușit să devină de-a lungul anilor un simbol al comunității locale.

 

Anul acesta, tocmai pentru a sublinia încă o dată importanța clubului din Pitești, la eveniment și-a anuntat prezența și guvernatorul Districtului Rotary România și Republica Moldova, prof. univ dr. Ovidiu Bunget.

Membrii clubului Rotary Pitești vă invită să fiți alături la cel mai important eveniment caritabil al anului rotarian 2023-2024. Conform tradiției, fondurile obținute vor fi dedicate integral pentru proiecte care implică comunitatea.

„Astfel, în continuarea proiectului nostru de suflet “Viață, Luptă, Angajament și Dăruire” toate fondurile strânse cu această ocazie vor fi dedicate achiziționării unui echipament de recuperare motorie, echipament care va fi donat spitalului de Boli cronice și geriatrie ”Constantin Bălăceanu Stolnici” - Ștefănești. Sperăm ca acest scop nobil să ne aducă din nou împreună la sfârșit de an, într-o atmosferă elegantă și sub motto-ul anului rotarian 2023-2024: Împreună aducem speranță în lume!”, au transmis organizatorii.

Invitați speciali vor fi soprana Irina Baianț și Giorgio Ciabattoni Band. Taxa de participare este de 500 lei/invitat.

Sub sloganul Rotary Internațional “Service above Self” (“A servi mai presus de sine”), Clubul Rotary Pitești a fost înființat în data de 5 mai 1998, în cadrul Districtului 2241 - România și Republica Moldova.

La nivel internațional, clubul din Pitești face parte dintr-o rețea internațională de peste 46.000 cluburi răspândite în toata lumea, cu peste 1,4 milioane de membri activi.

Rotary Internațional este o organizație caritabilă non-profit, din care fac parte reputați oameni de afaceri, dar și profesioniști de marcă în domenii diverse de activitate, uniți sub semnul carității și al umanității.


 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea