Programul Târgului de Crăciun de la Pitești. O ediție a spectacolelor, pe tot parcursul lunii decembrie!

În seara Zilei Naționale, de 1 Decembrie, Piteștiul a îmbrăcat haine de sărbătoare. S-a aprins iluminatul festiv și a început o nouă ediție a Târgului de Crăciun. Pe tot parcursul lunii decembrie sunt programate spectacole în Piața Primăriei și în centrul orașului care vor crea atmosfera feerică a celei mai frumoase perioade a anului.

 

Sărbătorile de iarnă au fost deschise la Pitești de îndrăgitul artist Paul Surugiu – Fuego.

 

„De 3 ani Piteștiul are tradiția frumoasă a Târgului de Crăciun! M-am bucurat să fim acasă, din nou împreună în această seară, pentru a aprinde iluminatul festiv al sărbătorile de iarnă! Ca de obicei, bucuria de a da startul sărbătorilor în Piața Primăriei Pitești au avut-o cei mici – fetițe și băieți, toți emoționați și nerăbdători! Vă doresc sărbători minunate în familie, colindători mulți în case, sănătate și bucurii care să vă umple inimile! Ne-am bucurat și de primul colindător: artistul Paul Surugiu – Fuego”, a transmis primarul Cristian Gentea.

 

Spectacol pentru copii, în ajun de Moș Nicolae

Iar spectacolele vor continua în perioada următoare. În seara Ajunului de Moș Nicolae, pe 5 decembrie, de la ora 17:00, Teatrul Așchiuță va oferi celor mici un spectacol magic, iar pe 7 decembrie, între orele 17:00 și 19:00, pe scena în aer liber vor evolua copiii talentați ai Asociației "Musicando con Adina Sima". Sâmbătă, 9 decembrie, în intervalul orar 14:00 - 17:00, cunoscuta artistă Ioana Anton va susține un concert de muzică populară, difuzat live de către Argeș TV.

Pe 13 decembrie, de la ora 17:00, Palatul Copiilor va oferi un program artistic de două ore vizitatorilor târgului, urmat, în data de 14 decembrie, de un spectacol interactiv/demonstrativ de dans (latino, bachata) desfășurat de Dance Flow Academy împreună cu Școala de Dans "Latin Street", iar pe 15 decembrie, între orele 17:00 și 20:00, Centrul Cultural Pitești va aduce, pe scena din Piața Primăriei, un spectacol de colinde, muzică folk și folclor.

Seria spectacolelor continuă cu recitalul oferit, în seara de 16 decembrie, de la ora 19:00, de către Band-ul Filarmonicii Pitești.

O nouă ediție a evenimentului de tradiții și obiceiuri vechi „Argeșul autentic"

Pe 21 decembrie, între orele 17:00 și 19:00, Centrul Județean de Cultură și Artă Argeș revine cu o nouă ediție a evenimentului de tradiții și obiceiuri vechi „Argeșul autentic", desfășurat în centrul orașului și în Piața Primăriei.

A doua zi, pe 22 decembrie, în intervalul orar 17:00 - 18:00, piteștenii și vizitatorii Târgului de Crăciun Pitești se vor bucura de o oră de colinde interpretate de Corala "D. G. Kiriac".

Piteștenii vor sărbători trecerea dintre ani alături de DJ Project și Viorica și Ioniță din Clejani

Sezonul magic al sărbătorilor de iarnă va fi încheiat, în seara de Revelion, printr-un spectacol de excepție, care va încânta publicul de toate vârstele și gusturile muzicale, marcând momentul trecerii dintre ani: între orele 22:00 și 24:00, în Piața Primăriei, DJ Project va încinge atmosfera, iar Viorica și Ioniță din Clejani, alături de vestitul Taraf al Clejanilor, vor oferi un recital extraordinar, transmițând tuturor celor prezenți dragostea de viață și pasiunea pentru muzica românească autentică! Noul an va fi întâmpinat de un foc de artificii impresionant, devenit deja o tradiție pentru piteșteni.


 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea