Preoții vor cânta colinde pentru a ajuta la dotarea Spitalului de Pediatrie Pitești

 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului pregătește un concert caritabil de colinde. Banii strânși vor fi donați pentru dotarea cu aparatură medicală a Spitalului de Pediatrie din Pitești.

A început luna sărbătorilor magice și a cadourilor sufletești. Pe 15 decembrie, de la ora 18:00, la Casa Sindicatelor din Pitești, se va desfășura concertul caritabil de colinde „Dar din dar”, cu strângere de fonduri pentru dotarea spitalului de copii din municipiu.

 

„E de bun augur. A fost alegerea Arhiepiscopiei. Mă bucur că anul acesta și-au îndreptat privirea către noi, către spitalul de copii. O să fie un spectacol extraordinar”, a precizat dr. Tudor Ionescu, managerul Spitalului de Pediatrie Pitești.

 

În cadrul manifestării vor concerta mai multe coruri. Vor încânta publicul Corul psaltic „Tronos” al Patriarhiei Române, dirijat de arhidiaconul Mihail Bucă, Corala bărbătească a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, dirijată de părintele lect. univ. dr. Gheorghe Neacșu și Grupul psaltic „Ghelasie Basarabeanul”, dirijat de părintele profesor Ionuț Robert Sorescu, reunit cu membrii Corului „Glasul Arhanghelului” al Parohiei Micești, dirijat de profesoara Andreea Urs.

Interpreta Maria Coman va fi invitata specială a concertului.

„În cadrul concertului, invitații sunt rugați să doneze după bunăvoința inimii, pentru dotarea cu aparatură medicală a Spitalului de Pediatrie din Municipiul Pitești, Județul Argeș”, a transmis Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului

Accesul la concert se realizează pe bază de invitație nominală, care trebuie prezentată la intrarea în sala de spectacole.

Invitațiile se vor distribui prin intermediul sediilor de Protoierie din: Pitești, Curtea de Argeș, Câmpulung Muscel, Mioveni, Costești și Topoloveni.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea