Locuitorii din comuna Bogaţi trăiesc la fel ca în Evul Mediu!

 

Primarul Ion Gârleanu conduce comuna Bogaţi de pe vremea când mulţi dintre noi eram copii. Şi după ani de administraţie, oamenii trăiesc precum se trăia în Evul Mediu. Sincer vorbind, localitatea arată ca după o luptă cu turcii, dar cetăţenii plătesc taxe şi impozite ca în 2023. Scriam recent că edilul Gârleanu a tăiat panglica la deschiderea unui supermarket în comună, dar ignoră de ani buni proiecte de infrastructură de care cetăţenii au reală nevoie.

Liberala Liliana Ungureanu a postat pe Facebook un mesaj în care-l trage de urechi pe primar pentru jalea care domneşte pe drumurile din comună.

 

Noroi, gropi, mizerie = Bogaţi 2023. La anul vin alegerile, deci să vezi promisiuni! Oare de ce nu priveşte Gârleanu la primarii colegi de partid care au comune de pus în ramă? Are modele fără număr chiar în PSD Argeş de edili care fac administraţie la cel mai înalt nivel. Şi totuşi, la Bogaţi e sărăcie de proiecte. Lenea e mare la primărie…

 

Primar sfidător, comună - vai de mama ei

„Cu toții am avut speranța că și în localitatea noastră anul acesta va avea loc MAREA ASFALTARE pentru care știm că s-au alocat sumele de bani. Însă, după ce la începutul anului, Curtea de Conturi Argeș a stabilit un prejudiciu adus bugetului local de aproape 2 miliarde lei vechi făcut prin plăți nelegale, după ce s-a construit un pod la care s-au stabilit numeroase neconformități sancționate contravențional vedem cum în continuare dumneavoastră mergeți pe drumuri pline de noroi sau cu foarte multe gropi, fiind chiar nevoiți să circulați prin gârlă întrucât podul de la Chițești și puntea de la Ciorchinești au fost surpate de aproape două luni. Am decis să fac această postare pentru a-l determina pe domnul primar să renunțe la atitudinea sfidătoare și plină de aroganță pe care o are la adresa cetățenilor , tăind panglici la magazine făcute de firme private, și să ne explice motivul pentru care în alte localități se asfaltează, se construiesc poduri, se extinde canalizarea și la noi toate lucrarile începute sunt în paragină sau înaintează foarte greu cu riscul de a se distruge de vreme ceea ce se face.”, a scris Liliana Ungureanu, pe pagina de socializare.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea