Câți bani primesc primăriile din Argeş de la Guvern

 

 

# Patru localități nu primesc nimic

Premierul Marcel Ciolacu a aprobat în şedinţa de Guvern de săptămâna trecută alocarea din Fondul de rezervă a aproximativ 1,58 de miliarde de lei. La Argeş vor ajunge mai mult de 48 milioane lei.

Guvernul a aprobat alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2023, pentru unele unități administrativ-teritoriale. În Argeș ajung peste 48 milioane lei. Aceşti bani vor fi folosiţi pentru acoperirea cheltuielilor curente și de capital ale autorităților locale, precum și pentru finanțarea lucrărilor de infrastructură.

 

“Aș vrea să-i asigur pe toți primarii că și în următoarele ședințe de Guvern vom aproba acele cheltuieli esențiale de care administrația locală are nevoie, plus finanțarea investițiilor prioritare”, a spus Ciolacu, potrivit Stiripesurse.ro.

 

Vă prezentăm ce sume au primit de la Guvern, Consiliul Județean Argeș și primăriile din judeţ. Precizăm că municipiul Câmpulung și localitățile Bughea de Jos, Izvoru și Poiana Lacului nu au primit niciun leu.

CLICK AICI pentru a vedea lista localităților


 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea