Conferințele Filarmonicii Pitești: pianistul Mădălin Voicu Jr, în discuție cu Bodo de la Proconsul

Un nou proiect cultural la Pitești. Conferințele Filarmonicii Pitești - un proiect inițiat de managerul Gabriel Niță, care va fi coordonat și moderat de pianistul Mădălin Voicu Jr. Primul eveniment al seriei va avea loc luni, 18 decembrie, de la ora 19.00, în cadrul Filarmonicii din Pitești, și îl va avea ca invitat pe Bogdan-Mihai Marin, cunoscut sub numele de Bodo de la Proconsul.

În Sala „Simfonia” se va susține prelegerea cu tema “Dacă muzică nu e, nimic nu e…!”, care va fi presărată și de momente muzicale ale lui Bodo, alături de pianistul Mădălin Voicu.

Seria conferințelor Filarmonicii Pitești se va derula până în luna iunie 2024, cu invitați unul și unul.

 

„Iată că prin managerul Gabriel Niță, Filarmonica Pitești îndrăznește un proiect inedit, Conferințele Filarmonicii Pitești. Sunt onorat să fac parte din proiect, am spus da deoarece am văzut multe lucruri frumoase la Filarmonica din Pitești, în ultima perioadă. Vom avea 7 ediții până în luna iunie, la care publicul piteștean este așteptat să cunoască povestea fiecărui invitat, să se bucure de momente muzicale și să interacționeze cu cei aflați pe scenă. Vom avea invitați din diferite domenii și vom surprinde plăcut de fiecare dată publicul”, a punctat Mădălin Voicu Jr., cu privire la proiect.

„Maestrul Mădălin Voicu Jr. nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vorbim despre un om care respiră muzică, care provine dintr-o familie de mari muzicieni. Sunt convins că ne va ajuta foarte mult, mai ales că va contribui la o și mai bună imagine a Filarmonicii din Pitești în plan național. O să mai avem surprize în perioada următoare, pentru că îmi doresc să atragem alături de noi nume importante ale muzicii din plan național. Oamenii buni îți vin alături atunci când știi cum să îi atragi, să îi pui în valoare și să construiești alături de ei modele de bună practică ce pot fi apoi preluate de toată lumea. Chiar sunt onorat de colaborare" a concluzionat și Gabriel Niță, managerul Filarmonicii Pitești.

Intrarea în cadrul evenimentului va fi liberă în limita locurilor disponibile!

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea