Balul Rotary Pitești - întâlnire selectă pentru un scop nobil

 

 

Balul de Caritate Rotary Club Pitești s-a ținut, în weekend-ul trecut, la Sala Diamond Ballroom din cadrul Hotelului Ramada.

Devenit deja tradiție în comunitatea locală, Balul Rotary marchează sfârșitul de an într-o atmosferă elegantă și rafinată.

Fiind unul dintre cele mai apreciate evenimente mondene ale anului, Balul Rotary este totodată și un eveniment caritabil prin care rotarienii încearcă să strângă fonduri pentru proiecte dedicate comunității locale. Prin acțiunile sale, prin implicarea membrilor, dar și cu sprijinul simpatizanților săi, Rotary Club Pitești a reușit să devină, de-a lungul anilor, un simbol al comunității locale.

 

Anul acesta, tocmai pentru a sublinia încă o dată importanța clubului din Pitești, la eveniment a fost prezent și guvernatorul Districtului Rotary România și Republica Moldova, prof. univ dr. Ovidiu Bunget.

 

Toate fondurile strânse cu această ocazie au fost dedicate achiziționării unui echipament de recuperare motorie, echipament care va fi donat spitalului de Boli cronice și geriatrie ”Constantin Bălăceanu Stolnici” - Ștefănești.

Invitații speciali ai evenimentului au fost soprana Irina Baianț și Giorgio Ciabattoni Band.

Rotary Internațional este o organizație caritabilă non-profit, din care fac parte reputați oameni de afaceri, dar și profesioniști de marcă în domenii diverse de activitate, uniți sub semnul carității și al umanității. O sală plină, așa cum a fost cea de sâmbătă, înseamnă mlte inimi deschise. Felicitări!

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea