Revoltător!Micii producători locali, terorizaţi de poliţişti cu atitudine de satrapi bolşevici

La sfârşitul săptămânii trecute, sâmbătă, în Piaţa Vasile Milea a avut loc un eveniment fără precedent. Mici producători locali care au venit să-şi expună şi să-şi vândă marfa au fost terorizaţi într-o manieră încalificabilă de organe de ordine care s-au comportat ca nişte forţe de represiune bolşevice.

Agentul Vintilă se dă cocoş în faţa producătorilor de brânză

Poliţie Naţională, Poliţie Locală, Poliţia de la Circulaţie, agentul Vintilă, reprezentanţi ai protecţiei mediului şi aşa mai departe au tăbărât pe capul unor amărâţi veniţi să vândă câteva kilograme de brânză tradiţională şi câteva kilograme de fructe culese din grădinile lor.
De ce? Simplu. Pentru că evenimentul a fost organizat de către candidatul la Primăria Piteşti, Daniel Dragomir.
Cel mai scârbos abuz - incalificabil prin faptul că a fost făcut la intimidare - l-a reprezentat prezenţa unei fotografe angajate a Consiliului Judeţean, trimisă să obţină un flagrant al comerţului cu suc natural de măceşe. 
Nemaivorbind de faptul că "forţele de ordine" l-au văzut pe amărâtul venit să desfacă maximum 5 kilograme de urdă, însă pe magraonii care au transformat pieţele piteştene în ganguri ultra-jegoase nu-i mai vede nimeni.
Este revoltător!

Pe mardeiaşii din Piaţa Ceair nu-i vede nimeni?

Cum bine ştie tot piteşteanul, Piaţa Ceair este plină de bişniţari nenorociţi care se dau drept producători locali. Plini de tupeu şi ajutaţi de mutre agresive, specimenele despre care vorbim îi forţează pe ţărani să le "vândă" produsele pentru ca, după aceea, ei să facă piaţa.
Ei bine, în faţa acestor scursuri umane, nu au nicio reacţie nici Poliţia, nici Direcţia Sanitar Veterinară, nici Sanepidul, nici Protecţia consumatorului - într-un cuvânat, absolut nimeni.
Probabil, cineva, undeva, ia multă şpagă, din moment ce băuturi spirtoase îndoielnice, ţigări de contrabandă şi marfa micilor producători încăpătuiesc pe mâna acestor mardeiaşi lângă care nu poţi sta decât cu mîna pe portofel.
Nu putem decât să le batem obrazul aşa-ziselor autorităţi locale. Să le fie ruşine de comportamentul lor!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea