Părintele Profesor Constantin Necula le-a vorbit deţinuţilor de la Penitenciarul Mioveni!

 

Săptămâna trecută, părintele profesor Constantin Necula a venit la Penitenciarul Mioveni, pentru a le vorbi persoanelor private de libertate despre bucurie şi nădejde, iertare şi îndreptare. Cuvintele pline de duh au atins inimile celor prezenţi, mai cu seamă că ne aflăm în Postul Bucuriei şi ne apropiem cu paşi repezi de Praznicul Naşterii Domnului.

Părintele Constantin Necula este o personalitate cu notorietate a Bisericii Ortodoxe Române, iar creştinii îi preţuiesc deopotrivă conferinţele, apariţiile TV şi cărţile.

 

“Preotul și profesorul universitar Constantin Necula a răspuns prezent invitației noastre și a susținut o conferință interactivă la Penitenciarul Mioveni.

 

Cu un auditoriu format din peste 200 de angajați și aproximativ 50 de deținuți, cuvântarea părintelui ne-a lăsat fără cuvinte.

O autoritate în domeniu și o somitate în materie, el ne-a captivat atenția, iar noi am rămas uimiți ascultându-l pe cel mai îndrăgit și cunoscut preot al țării noastre.

Cuvintele sale ne-au atins pe toți și suntem convinși că vor avea același impact și asupra dumneavoastră. Cu toate acestea, în prezent, vom încărca doar pozele realizate, urmând să montăm toate discursurile în zilele următoare.

Dorim să mulțumim din suflet părintelui pentru cuvântarea sa și, de asemenea, suntem profund recunoscători celor care au răspuns chemării noastre.

Pentru organizarea evenimentului și pentru toate acțiunile întreprinse astăzi, suntem recunoscători echipei care a contribuit la realizarea acestui eveniment și pentru toate realizările: Tot respectul”, a scris conducerea Penitenciarului Mioveni, pe pagina de Facebook.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea