Colindăm ca altădată! Grupul vocal „Flori argeșene” lansează primul album de colinde

 

Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș organizează miercuri, 20 decembrie, de la ora 17.00, la Sala Lumina din Pitești, un concert tradițional de colinde. Evenimentul marchează lansarea primul album de colinde al grupului vocal „Flori argeșene, un album cu valențe cultural-educative, dedicat în special copiilor și tinerilor iubitori de folclor autentic. În cadrul spectacolului se vor interpreta colinde vechi din Argeș și Muscel.

Invitați speciali vor fi „Haiducii Vlădicii” din Topoloveni, „Doruri Muscelene” din Mihăești, „Miorița” din Jugur, „Bujoreii de Munte” din Corbi, „Pițigaia” din Stâlpeni, „Doruri de Câmpie” din Hârsești și clasele de canto ale Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești. Intrarea se face pe bază de invitație de la Sala Lumina.

 

„Flori Argeșene” este un grup vocal înființat în urmă cu 12 ani de Alexandra Tăbuș, Georgiana Gavrilă și Cristina Voicu, profesori în corpul de experți ai Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești. Recent, s-au alăturat grupului și elevele Andreea Georgescu și Cosmina Vlad.

 

 

De asemenea, pe 21 decembrie, între orele 17:00 și 19:00, Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș revine cu o nouă ediție a evenimentului de tradiții și obiceiuri vechi „Argeșul autentic”, desfășurat în centrul orașului și în Piața Primăriei Pitești.


 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea