20 ani de la înființarea Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș

Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș a aniversat 20 ani de la înființare. O parte dintre cele mai importante personalități ale județului au luat parte la o gală memorabilă. Evenimentul desfășurat în data de 14 decembrie a fost unul care a celebrat eforturile constante ale mediului de business de a genera locuri de muncă.

„Felicit Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș pentru participarea activă în proiectele comunitare în cei 20 de ani de existență! De succesul afacerilor și investițiilor din domeniul privat depinde, în mare măsură, atractivitatea unui pol urban.

În calitate de primar, m-am angajat să facilitez contactul permanent și dialogul între antreprenori și instituția publică pe care o reprezint, pentru a beneficia reciproc de schimbul de experiență și cunoștințe. Multe dintre propunerile oamenilor de afaceri sunt deja proiecte, multe în implementare, cărora li s-au alocat fonduri sau cărora li s-au găsit surse de finanțare. Împreună depășim provocările comune! Felicitări pentru toată activitatea din 2023, succes în 2024!”, a precizat primarul Cristian Gentea.

La Gala AOA Argeș s-a făcut bilanțul activității din 2023, s-au acordat premii, s-au stabilit noi țeluri și s-au făcut donații către cei mai puțini norocoși.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea