Cătălin Teodorescu, declarații tăioase pe tema primirii în Schengen

 

Conferința de presă a AUR Argeș a constituit un prilej pentru fostul deputat ,Cătălin Teodorescu, să critice poziția prea slabă a României în privința aderării la spațiul Schengen

„Austriecii încearcă să ne mintă și să ne ducă de nas. Dacă nu suntem în stare să stăm la masa Schengen, de ce vor austriecii - și sunt primiți – să stea la masa bucatelor românești? Așa zisa intrare a României în spațiul Schengen este o umilință și bătaie de joc la adresa românilor” a declarat Cătălin Teodorescu, fost prefect și deputat de Argeș în urma declarațiilor făcute de premierul Marcel Ciolacu și de ministrul de Interne pe această temă.

 

Fostul demnitar argeșean a susținut că libera trecere prin intermediul liniilor aeriene este doar o manipulare prin care „cei care sunt astăzi la guvernare, încearcă să mintă, să păcălească românii că au avut un mare succes pe această temă.Realitatea este alta, Teodorescu declarând că doar un procent foarte mic dintre români vor beneficia de această măsură. „Poate dumnealor (n.r. – guvernanții) beneficază de așa zisa intrare în Schengen prin liniile aeriene pentru că fac parte din acel procent mic al românilor care merg cu avionul. Dar, oricum ei beneficiau de pașapoarte diplomatice. Toți românii vor sta la cozi interminabile, în continuare, deci, nimic nu s-a schimbat.” a declarat Cătălin Teodorescu.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea