Pitești Arena - gazda Trofeului Carpați Niro la handbal masculin

Două zile de handbal la Pitești Arena. Joi, 28 decembrie, de la ora 17:30 echipa națională de handbal masculin a României are primul meci la Trofeul Carpați Niro, la Pitești Arena, împotriva Greciei. Tot joi, dar de la ora 15:00, are loc meciul de deschidere a competiției, între Slovacia și Georgia.

Vineri, 29 decembrie, va avea loc finala mică de la15:00, iar finala mare de la 17:30.

Toate meciurile vor fi transmise în direct de ProArena. Biletele pot fi obținute de pe bilet.ro și de la caseria sălii.

"Sunt foarte bucuros de faptul că echipa națională de handbal masculin se pregătește la Pitești pentru campionatul european, dar și foarte mulțumit că putem oferi condiții excepționale de joc la Pitești Arena! Așteptam de mult o calificare la europene, așa că vom fi în tribune pentru a susține România și la Trofeul Carpați NIRO! Hai, România!", a transmis primarul Cristian Gentea.

Meciurile de la Trofeul Carpați Niro vor fi un bun antrenament pentru echipa națională de handbal masculin a României care revine la un Campionat European de handbal masculin după o perioadă lungă, în care ambițiile au rămas la cele mai înalte cote de performanță. Ulterior, pregătirea va continua în Elveția, la Yellow Cup, competiție la care mai participă echipele țării gazdă, Bosniei și Herțegovinei și Argentinei, între 4 și 6 ianuarie.

Campionatul European va debuta în 10 ianuarie 2024, iar România va juca primul meci în 12 ianuarie, la Mannheim, cu Austria. În al doilea meci, ne vom măsura forțele cu Spania, în 14 ianuarie, apoi cu Croația, în cel de-al treilea, în 16 ianuarie.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea