Primarul Ion Georgescu, eliberat din Penitenciarul Mioveni

 

 

Ion Georgescu va petrece Revelionul alături de cei dragi.

Joi, 28 decembrie, Curtea de Apel Pitești i-a înlocuit măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu.

Georgescu se afla în arest preventiv de la începutul lunii octombrie. Instanța a dispus punerea de îndată în libertate a inculpatului, care se afla în arest în Penitenciarul Mioveni.


"Desfiinţează încheierea contestată şi, rejudecând, în baza art.348 C.p.p. rap. la art.242 alin. 2 C.p.p. cu referire la art.207 alin.(6) ?i 218 C.p.p şi urm. C.p.p., înlocuieşte măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpat prin încheierea penală nr. 143/05.10.2023 pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeş în dosarul 4939/109/2023 cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 28.12.2023 până la data de 26 ianuarie 2024, inclusiv.", se arată în hotărârea instanței.

Edilul nu are voie să comunice cu martorii din dosar

Pe durata măsurii preventive a arestului la domiciliu, Georgescu are obligaţia de a nu părăsi imobilul în care locuieşte fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza.

De asemenea, conform instanței, acesta are următoarele obligaţii:
- să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat;
- să nu comunice cu martorii Nicolae Valerică, Stoian Mircea, Potecă Teodor – Dan, Iacobescu Alexandru Emil, Nicolae Sînziana – Nicoleta sau cu membrii familiei acestora.

Decizia instanței este definitivă!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea