Primarul Ion Dumitru: „Nu mă deranjează că m-ați dat dracu!”

 

Primarul Ion Dumitru, de la Albota, a comentat pe pagina de Facebook pe seama anumitor bârfe care se aud prin comună, despre activitatea sa administrativă. Ducele îşi vede de treabă, iar rezultatele se văd, indiferent de ceea ce spun mâncătorii de seminţe de pe margine.

„V-ați supărat pe mine că fac podul la Mareș, iarna. În alte țări se lucrează și la minus 30 de grade. De 28 de ani îmi dați comenzi că vreți una, că vreți alta și le-am executat. Vine un moment când vă cer și eu, nu prea multe! Vă cer să votați la europarlamentare partidul care a făcut foarte multe pentru noi, și anume PSD, partid din care fac parte și eu și alte câteva sute dintre dumneavoastră!

 

Nu vă cer mult, dați-mi ce merit pentru cât am muncit în această comună! Doamna Moise, când termin podul, mă apuc și de asfaltat, până atunci mai treceți prin gârlă că nu e apă! Nu mă deranjează că m-ați dat dracu , fără să vedeți că sunt acolo, m-a deranjat afirmația cum că “facem numai înainte de alegeri”. Dacă nu vreți să vedeți tot ce s-a realizat în acești ani, e problema dumneavoastră! Multă sănătate tuturor!”, a scris ducele de Albota.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea