Alina Gorghiu, ironizată la TV pe seama ţinutei pe care a purtat-o la vizita ministrei Ligia Deca în Argeş: ”Aşa era îmbrăcată? Sacoul ăsta este vintage, e din 2004, de la alianţa DA”

 

Săptămâna trecută, ministra Educaţiei, Ligia Deca, şi ministra Justiţiei, Alina Gorghiu, au venit în Argeş. După ce au vizitat Colegiile I.C. Brătianu şi Alexandru Odobescu din Piteşti şi Liceul Tehnologic Regele Mihai din Curtea de Argeş, cele două au susţinut o conferinţă de presă la PNL Argeş. Bineînţeles, ştirile au apărut şi în presa naţională, iar Alina Gorghiu a fost criticată la postul B1TV, din cauza sacoului portocaliu pe care l-a purtat în ziua în care s-a plimbat prin Argeş cu Ligia Deca.

 

”Aşa era îmbrăcată? Nu se poate aşa ceva? Ce e asta? Nuuuu! Sunt dezamăgit! Ea ne-a obişnuit cu o ţinută, cu un rafinament. Era numai brand-uri toată viaţa. A venit aşa cu sacoul ăsta portocaliu. E an electoral. Acuma mergi cu Logan-ul, mergi cu sacoul ăsta care e vintage, e din 2004, de la alianţa DA. Că nu ştim exact cum mai e cu banii, că ştii că dânsa are şi o poveste frumoasă personală. Dânsa s-a partajat de soţ, şi-a împărţit averea cu soţul. Pentru că are soţul nişte datorii foarte mari”, au spus moderatorii emisiunii Bună România, de la B1TV.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea