Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului - sprijin financiar pentru Spitalul de Pediatrie din Pitești

 

Pe lângă noua clinică medicală amenajată de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului în cadrul parohiei piteștene Mavrodolu, care funcționează de la începutul anului 2024 în baza parteneriatului încheiat cu Dr. Irimia, o clinică privată din Pitești, la îndemnul și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic Argeșeanul, la finalul anului trecut, în baza unui nou parteneriat încheiat cu Spitalul de Pediatrie din Pitești și Asociația ,,Medici pentru România”, a fost organizat concertul caritabil de colinde „Dar din dar”, cu strângere de fonduri pentru susținerea lucrărilor de reamenajare a etajului 6 din cadrul unității medicale.

 

Acestea sunt realizate cu sprijinul Asociației ,,Medici pentru România”, suma totală a proiectului fiind de aproximativ 700.000 de euro. Având oportunitatea de a învăța și de a lucra în statele vestice, în care sistemul de sănătate este o prioritate, fondatorii organizației au decis să se întoarcă în țară și să găsească modalități prin care să implementeze inovația, implicarea și dedicarea pe care le-au văzut. Așa a fost creată, în 2020, Medici pentru România – din dorința de a construi și la noi un sistem medical la standardele celor din afară.

 

Astfel, în urma organizării evenimentului caritabil din luna decembrie, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a reușit să strângă din donații suma de 55650 lei, care a fost transferată în contul acestei asociații.

Proiectul de reamenajare a acestui compartiment important din cadrul Spitalului de Pediatrie Pitești urmează a se finaliza la sfârșitul lunii februarie, urmând ca viitorii pacienți să beneficieze de condiții decente și de o aparatură medicală performantă, conform arhiepiscopiaargesuluisimuscelului.ro

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea