Parohia Turculești-Călinești. Zeci de copii au primit haine noi, de iarnă

 

A dărui, ceva, din inimă, este deosebit de frumos. A vedea, însă, lumină de bucurie în ochii unor copii, este divin! Așa ceva s-a întâmplat, recent, la micuța parohie a Turculeștilor, din comuna Călinești, păstorită de inimosul preot Cosmin Bologea. Câteva zeci de haine de iarnă și seturi de îmbrăcăminte au fost dăruite unor copii care aveau nevoie de ele și care s-au bucurat ”ca niște copii”, cu acea bucurie sinceră pe care numai copiii o pot avea.

 

Pr. Cosmin Bologea: ”Cine sunt copiii noștri? Continuarea noastră? Proprietatea noastră? Sau, mai rău, materialul pentru realizarea acelor proiecte sau ambiții pe care nu le-am reușit noi în viață?... Copiii sunt un dar de la Dumnezeu! Ei aparțin în primul rând lui Dumnezeu, apoi părinților. Dumnezeu ni-i dă temporar, ca apoi să ne întrebe de ei. Când vom înțelege acest lucru, nu ne vom mai face iluzii, nici nu ne vom mai întrista la gândul că le-am dăruit viața și forțele noastre, dar nu am primit ceva în schimb…Cei care iubesc copiii ştiu că ei ne pot aduce mult mai multe bucurii şi fericire decât le putem oferi noi. E o cruce grea să nu ai copii. Noi trebuie să fim recunoscători că îi avem.”

 

Inimosul paroh ne-a mai mărturisit că s-a bucurat nespus, alături de micuți, vâzându-le fericirea. Și le mulțumește donatorilor care, anonim, au făcut posibilă această mică minune. Pentru că un zâmbet de copil este o mică minune!


 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea