Primăria care îi ascultă pe oameni! Buget de 8 milioane de euro, la Bradu

 

# Cetățenii au fost consultați cu privire la cheltuirea banilor

La Bradu, de când, la conducerea primăriei a venit echipa condusă de Dan Stroe – primar și Gheorghe Negoi – viceprimar, cetățenii sunt consultați cu privire la cheltuirea banilor. Așa a fost și pentru bugetul de anul acesta. Sâmbătă, la Căminul Cultural din localitate, atât conducerea instituției, cât și consilierii locali, i-au ascultat pe cetîțeni. Le-au ascultat părerile, le-au ascultat cerințele sau, poate, nemulțumirile.

 

Proiectul de buget, prezentat de primar, cuprinde asfaltarea a numeroase străzi, extinderi de rețele de canalizare, apă, refacere șanțuri și podețe, modernizarea lacurilor din comună și multe altele. În plus, fiecare doleanță a oamenilor a fost ascultată și notată și, dacă va fi posibil, fiecare cerere va fi prinsă în acest buget. Nu a fost scandal, nu a fost circ, localnicii s-au convins, în timp, că actuala administrație este în slujba lor.

 

Dan Stroe, primar: „Bugetul de acest an va fi cam la nivelul anului trecut, de circa 40 de milioane de lei. Am asigurat, din el, banii pentru funcționare: școli, grădinițe, firma Consiliului Local, creșe, gunoi, salubritate și transport public de persoane. Pe partea de investiții avem o listă lungă”.

 

Așa DA, completăm și noi. Structurarea bugetului pe investiții va fi detaliată într-o ediție viitoare. Bugetul primăriei care îi ascultă pe oameni și lucrează pentru aceștia, PRIMĂRIA BRADU!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea