Bazinul Olimpic Pitești: agrement pentru piteșteni, performanță pentru sportivi!

 

De la redeschiderea Bazinului Olimpic Pitești, după renovare și modernizare, atracția pentru natație a revenit în prim plan, piteștenii realizând importanța unei astfel de facilități în comunitate.

Bazinul Olimpic asigură și activități de agrement pentru iubitorii sportului, fără a impieta activitatea principală destinată dezvoltării performanței în natație, serviciile fiind permanent îmbunătățite, pe baza bunelor practici naționale și europene, încât să satisfacă pas cu pas nevoile celor ce aleg să-și petreacă timp în această bază sportivă.

 

De la redeschidere, baza sportivă este accesată de foarte mulți copii ai căror părinți realizează necesitatea activității sportive, respectiv a învățării înotului corect și tehnic, pentru o dezvoltare armonioasă și pentru o posibilă continuare spre performanță. Sute de mici sportivi activează zilnic în cadrul Bazinului Olimpic, legitimați la cluburile afiliate la FRNPM și administrate de oameni de sport: aproximativ 250 de copii se antrenează de două ori pe zi, pentru performanță, și în jur de 150 de copii sunt înscriși la cursurile de inițiere.

 

Totodată, sportivii și amatorii de mișcare pentru sănătate beneficiază, în cadrul complexului sportiv olimpic, de servicii de recuperare, fortificare și relaxare, precum:

• cursuri de natație pentru toate vârstele;

Acestea oferă posibilitatea dezvoltării spre înalta performanță, prin pregătirea în cadrul cluburilor afiliate la FRNPM, având la dispoziție cele două bazine modernizate și omologate din punct de vedere medico - sanitar și sportiv: cel mic, unde în mare parte se fac cursurile de inițiere, cu dimensiunea de 25 m, și cel mare, de dimensiuni olimpice (50 de m lungime cu 25 m lățime), fiind modernizat prin montare de blokstart-uri Omega, conforme omologării. Ambele bazine beneficiază de sisteme de epurare și de filtrare a apei conforme cu normele cerute.

• acces la sala de forță amenajată și utilată cu aparate noi, specifice lucrării mai multor grupe musculare pentru dezvoltarea capacității fizice și pentru tonifiere;

• acces la saunele disponibile, care, printr-o corectă utilizare, ajută la tonifiere și relaxare, generând, de asemenea, fortificare fizică și psihică.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea