Moşteanu speră ca USR să bată PNL-ul în 2024. Argeşean: “PNL i-a trădat pe români, iar voi USR ne-ați trădat pe noi, votanții voștri. Nicio diferență!”

 

Noroc cu reţelele sociale, că mai scoate şi Ionuţ Moşteanu capu’ în lumea virtuală. În realitate, e greu! Zilele trecute, deputaul USR a publicat pe Facebook un mesaj în care îi critica pe liberali, ba chiar spunea c-o să-i bată la alegeri: “Anul acesta le stricăm planurile”. Doar că Moşteanu trăieşte realităţi paralele şi nu vede că USR-ul e la perfuzii.

Unii dintre prietenii virtuali încearcă să-l aducă pe parlamentarul USR cu picioarele de pământ. De bun ce mai e USR-ul şi sigur pe electorat, s-a realizat alianţa de dreapta, USR-Forţa Dreptei – PMP, un fel de trei coceni şi restul paie, mai modern aşa…

 

“PNL i-a trădat pe români, iar voi USR ne-ați trădat pe noi, votanții voștri. Nicio diferență!”, a scris un argeşean la postarea lui Moşteanu.

 

“Demisia lui Barna de la șefia USR după ce a pierdut alegerile, o demisie de onoare care se întâmplă în orice partid care se respectă. La dracu, a demisionat ea Dăncilă după ce a pierdut, dar Barna a rezistat. Forțarea demisiei lui Cioloș (a câștigat alegerile interne, Barna l-a blocat în BN). Faptul că v-ați aliat cu Orban și PMP după ce în 2019, USR îi făcea în toate felurile. Retragerea Elenei Lasconi de pe liste (oficial, că vezi Doamne, a votat pentru familia tradițională - ca simplu cetățean român cu credința sa) dar de fapt a fost teama că Lasconi ar putea fi o amenințare la adresa lui Barna (Drulă-i doar păpușă, se pare), apucăturile libertaniene ale lui Năsui. Să mai continui?”, a comentat altcineva.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea