A început lupta electorală pentru fotoliul de primar al Piteştiului. Apostoliceanu îi aruncă săgeţi otrăvite lui Moşteanu!

 

Se ascut săbiile războiului în Piteşti. Liberalul Sorin Apostoliceanu a fost invitat la emisiunea Exclusiv Argeş TV, de la postul local de televiziune, unde a vorbit despre planurile PNL, în 2024, la Piteşti. Apostoliceanu a spus că îşi doreşte să fie viceprimar, iar USR-istului Ionuţ Moşteanu i-a transmis să se lase de a mai candida, că data trecută (în 2020) a luat bătaie.

“Cred că în luna februarie vom anunţa şi candidatul la Piteşti. Din punctul meu de vedere, candidat va fi Mihai Coteț! Eu mi-aș dori să fiu, din nou, viceprimar!

 

Despre Ionuț Moșteanu i-aş spune să nu mai candideze la Primărie. Cred că nu se poate acest lucru pentru că ei (USR-iştii) au scor foarte mic în Piteşti şi ar trebui să cedeze. Eu l-am bătut deja! Nu poți să te dai cocoș, după ce ai luat bătaie şi de la domnul Gentea şi de la mine, să vii să spui că tu vrei să fii candidatul. E total ireal”, a spus Apostoliceanu, la Argeş TV.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea