Elena Lasconi, la numirea lui Adrian Vlădău: „Tu oricum ai fost viceprimarul de la magazin”

 

# „Bă, când începi, că nu are cine să-mi semneze nici măcar delegațiile?!”

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului local Câmpulung, desfășurată în data de 31 ianuarie, consilierii locali au ales al treilea viceprimar din mandatul 2020-2024. În funcție a fost numit Adrian Vlădău, de la USR. Amintim că Nicolae Zaharia (PNL) și-a dat demisia din funcția de viceprimar în august 2022, în timp ce Constantin Țurțulea a renunțat la funcție, din motive personale, în ianuarie 2024.

„Mă onorează propunerea doamnei primar. Sunt convins că vom face treabă bună în continuare. Sunt alături de câmpulungeni de foarte mult timp, voi fi și mai implicat și împreună cu doamna primar sunt sigur că vom duce toate proiectele la bun sfârșit și vom face și altele noi", a precizat în cadrul ședinței Adrian Vlădău.

 

„Bă, când începi, că nu are cine să-mi semneze nici măcar delegațiile?!”, au fost primele cuvinte ale primăriței Elena Lasconi, care a mai adăugat: „Tu oricum ai fost viceprimarul de la magazin că venea toată lumea la tine”, cu aluzie la faptul că acesta deține un magazin în municipiu.

 

Elena Lasconi i-a cerut să facă și o promisiune pentru câmpulungeni după ce a fost ales viceprimar. „De regulă, promisiunile le fac în familie, dar și câmpulungenii sunt familia mea și atunci le promit că voi fi un om corect, că voi lupta alături de colegii mei și de doamna primar să îndeplinim toate cerințele lor, să le ducem la bun sfârșit”, a precizat noul viceprimar al municipiului Câmpulung.

După formalități, primărița Lasconi l-a și trimis la treabă: „Fii atent că avem multă treabă cu parcările, cu câinii”, i-a transmis Elena Lasconi în timpul ședinței.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea