Șefa PNL Argeș impune, la alegeri, multe candidaturi feminine

 

Șefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, anunţă că numărul femeilor liberale care vor candida în acest an la funcţii de primar în judeţ va fi dublu faţă de alegerile din 2020, conform Agerpres.

„Am solicitat tuturor preşedinţilor de organizaţii să identifice candidaţi femei, motiv pentru care sunt în măsură să vă spun că, până la momentul acesta (...), am identificat 15 candidate doamne în organizaţiile judeţului Argeş. Vorbesc exclusiv de candidate la primărie (...). La momentul acesta (...) vom avea candidate 15 liberale care şi-au asumat această candidatură, faţă de anul 2020 când, vă amintesc, au fost şapte femei. Asta înseamnă mai mult decât dublu", a declarat Alina Gorghiu la Piteşti.

 

Preşedintele PNL Argeş s-a pronunţat şi pentru o prezenţă mai mare a femeilor pe listele de candidaţi la nivel naţional, la toate tipurile de alegeri.

 

„Indiferent cât de supăraţi vor fi anumiţi bărbaţi din politica românească pe mine, mă văd obligată, din respect pentru peste 51% din populaţia României şi pentru societatea românească în general, să fac acest apel. Cred că va trebui să avem (...) liste care să corespundă procentelor din societatea românească. Avem 49% bărbaţi şi 51% femei. Nu cer ponderi asemănătoare pe listele electorale, dar cred că a avea şi femei pe locurile eligibile, la toate tipurile de alegeri din acest an, e un semn de normalitate", a mai precizat Alina Gorghiu, conform zf.ro.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea