Mihai Coteț atacă, vânjos, Primăria Pitești cu... dulăpioare!

 

Conferință de presă vijelioasă a PNL Argeș, săptămâna trecută. În care nu am aflat nimic. Nimic nou, am putea spune, dacă nu ne-ar pufni râsul. Pentru că am aflat, de la domnul Coteț - viitor candidat pentru Primăria Pitești – că administrația locală nu se îndură și nu vrea să pună în școli... dulăpioare! Ce? Dulăpioare! Cuuum? Dulăpioare!

Mihai Coteț: ... Un alt proiect pe care l-am propus... și cerut insistent de părinți și de bunici sunt dulăpioarele acelea pe care orice elev de școală ar trebui să le aibă pe hol... am revenit cu proiectul și încercăm să convingem administrația să facă măcar trei școli pilot... copiii și-ar lăsa, astfel, o parte din rechizite la școală...”

 

Dulăpioare, dulăpioare pân la cer, dulăpioare... în cartier (adaptare după șlagărul cântat de Trio Grigoriu, Macarale)

 

Domnul Coteț mai a ridicat, vitejește, problema celor patru poduri care trebuie să traverseze râul Argeș cu orice preț, ca să ne dezvoltăm, ca oraș, mai bine. Nimic despre amplasamentul posibil al acestora, așa că recomandăm noi: unul să plece din zona Albota și să ajungă la Mărăcineni, altul de la Petrochimie la Bascov și încă două nu contează unde. E proiect, e marca PNL, dă-l dreak de amplasament!...

Mihai Coteț: ”Alte proiecte propuse...: proiectare și transformare a Grădiniței cu program normal din cadrul Școlii Gimnaziale ”Nicolae Simonide”, Pitești, într-o grădiniță cu program prelungit...”

Domnule Coteț, pe noi ne-ați convins, zău, de la dulăpioare! Nici nu trebuia să mai pomeniți de extinderea programului grădiniței. Dulăpioareeee!...

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea