Premierul Marcel Ciolacu, în vizită la Consiliul Județean Argeș

Premierul Marcel Ciolacu a fost miercuri, 7 februarie, într-o vizită de lucru în județul Argeș. Președintele PSD a vizitat uzina Dacia de la Mioveni, prilej cu care a testat noul Duster, lansat la finalul anului trecut, după care a mers la Consiliul Județean Argeș unde a purtat mai multe discuții cu președintele Ion Mînzînă.

La vizita de la Uzina Dacia, premierul a fost însoțit de ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, de ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan Gruia, de Mihai Alexandru Ghigiu - șeful Cancelariei Primului Ministru, de europarlamentarul Victor Negrescu, de președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș Ion Mînzînă, de primarul municipiului Pitești Cristian Gentea. 12.500 de oameni lucrează în schimburi pe această platformă industrială şi alte 1.500 de companii au de lucru prin comenzile date de la Dacia. Dacia înseamnă 10% din exporturile României și o contribuție semnificativă la PIB.

Marcel Ciolacu a discutat cu angajații și cu Denis le Vot, CEO Dacia. A testat și noul Duster și a anunțat că: „din acest moment, Guvernul României și premierul vor folosi un singur brand, Dacia". Executivul, așa cum au făcut toate guvernele PSD, are ca prioritate susținerea industriei și a produselor românești.

Premierul Marcel Ciolacu a fost și la Consiliul Județean Argeș al cărui sediu reabilitat și modernizat a fost redat de curând în folosință. Aici, premierul a dat asigurări că împreună cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, va sprijini Consiliul Județean în ceea ce privește proiectarea și execuția Drumului Expres Pitești-Mioveni care va ajuta la un transport mai rapid al mașinilor produse pe platforma Dacia.

 

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea