Casa Județeană de Pensii oferă bilete de tratament balnear

 

Casa Județeană de Pensii Argeș oferă beneficiarilor sistemului public de pensii următoarele informații:

- În anul 2024 vor fi 19 serii de bilete de tratament balnear, cu date de plecare in 19 februarie, 6 martie, 22 martie, 7 aprilie, 23 aprilie, 9 mai, 25 mai, 10 iunie, 26 iunie, 12 iulie, 28 iulie, 13 august, 29 august, 14 septembrie, 30 septembrie, 16 octombrie, 1 noiembrie, 17 noiembrie si 3 decembrie.

Aceste informatii sunt afisate la sediul institutiei si pe site, unde persoanele interesate pot consulta și Criteriile de acordare a biletelor de tratament balnear pentru anul 2023 și lista stațiunilor, precum și alte informații utile.

 

Pentru prima serie din acest an, cu plecare în data de 19 februarie, ne-au fost repartizate 56 de bilete în bazele de tratament care fac parte din Societatea Comercială de tratament balnear și recuperare a capacității de muncă - “T.B.R.C.M.” S.A, (al cărui unic acționar este Casa Națională de Pensii Publice). Aceste baze de tratament sunt în stațiunile Amara, hotel Ialomița***(10 bilete); Bala, hotel Ceres***(2 bilete); Buziaș,hotel Silvana**(2 bilete); Covasna, hotel Dacia***/**(6 bilete); Moneasa, hotel Codru Moma**(2 bilete); Olănești, hotel Livadia*** (2 bilete); Pucioasa, hotel Ceres** (10 bilete) și 1 Mai, hotel Ceres**(4 bilete).

 

Biletele din această primă serie se distribuie direct, astfel că persoanele interesate se vor prezenta la ghiseul de bilete cu actul de identitate în original, cuponul lunii ianuarie 2024 și biletul de trimitere de la medicul de familie.

Reamintim beneficiarilor sistemului public de pensii următoarele:

- Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.

- Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate.

- Cererile se depun cu cel puţin 30 de zile anterioare primei luni din perioada pentru care se solicită bilet de tratament balnear.

- Se completează numai pe formularul tipizat aprobat, care se poate procura de la sediul instituţiei sau de pe site-ul www.cnpp.ro sau www.cjparges.ro.


 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea