SEdC Mioveni: „Programul de măturat mecanizat se desfășoară atât în ture de zi, cât și de noapte”

 

Echipele de la salubritate desfășoară în această perioadă activități ce vizează curățarea rigolelor, măturarea manuală și mecanizată, urmând să efectuăm și spălarea manuală și mecanizată a întregii suprafețe a carosabilului, inclusiv la bordură.

Programul de măturat mecanizat este desfășurat după un grafic ce cuprinde toate zonele din oraș, se desfășoară atât în ture de zi, cât și de noapte. Sunt în derulare și lucrări de reparații a trotuarelor pe str. Sinadon Tărtășescu, precum și de plomare a carosabilului acolo unde este necesar. Pe bulevardul Dacia continuă lucrările de modernizare a trotuarelor și refacere a spațiilor verzi.

 

„Dacă aveți sesizări, nu ezitați să ni le transmiteți: DISPECERAT NON STOP: 0736.202.067 sau 0348/457.102; email - Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Prin intermediul aplicatiei Mioveni City App, sectiunea “Raportări incidente”. Aplicația vă oferă posibilitatea de a raporta ușor și eficient problemele orașului direct către autoritățile locale. Aceasta poate fi descărcată GRATUIT de pe Google Play Store sau App Store”, transmite SEdC Mioveni.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea