Bugetul orașului Mioveni s-a aprobat cu unanimitate de voturi

 

Bugetul orașului Mioveni pe anul 2024 a fost aprobat de Consiliul Local, cu unanimitate de voturi. Bugetul orașului, compus din cheltuieli de funcționare și alocări pentru investiții, este de 225.585 mii lei. Cheltuielile de dezvoltare pe anul 2024 însumează 85.697 mii lei, cuprinzând sume consistente de la bugetul local pentru finalizarea proiectelor începute, cât și fonduri nerambursabile pentru investiții publice noi.

Cele mai mari investiții în 2024 se vor regăsi în proiectul de transport public, în lucrări de infrastructură, extinderea rețelelor de utilități, proiecte de mediu și sustenabilitate energetică, educație, sănătate, cultură și pentru autorități executive.

 

De asemenea, lucrările de extindere a utilităților în zonele noi din oraș, precum și modernizarea rețelelor de apă și canalizare reprezintă o prioritate pentru administrația locală. „În prezent, s-au început lucrările de modernizare a rețelei de canalizare pe Strada Ing. Vasile Costescu, o zonă în continuă dezvoltare, care are nevoie de infrastructură cu o capacitate optimă”, a transmis Primăria Mioveni.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea