Achiziție importantă pentru administrația din Bradu

 

S-a realizat, la Bradu, recepția unui microbuz nepoluant. Autovehiculul a fost achizișionat, prin Planul Național de Redesare și Reziliență al României (P.N.R.R) și a costat 1.230.675,00 lei, fără TVA. În costul de achiziție al microbuzului este inclus și costul unei stații de reîncărcare lentă.

„Stimați brădeni, am făcut recepția microbuzului nepoluant achiziționat prin Planul Național de Redesare și Reziliență al României. Achiziția a fost efectuată prin P.N.R.R C10 - Fondul local - “Înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public (achiziția de vehicule nepoluante)” având la bază contractul de finanțare Nr.134676/28.11.2022.

 

Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 1.230.675,00 lei, la care se adaugă TVA în valoare de 233.828,25 lei.

 

Menționez faptul că în costul de achiziție al microbuzului nepoluant este inclus și costul unei stații de reîncărcare lentă, conform Ghidului specific. Pentru locuitorii comunei Bradu, acesta este doar un pas efectuat în direcția sustenabilițății și a dezvoltării durabile, însă protejarea mediului înconjurător și a resurselor naturale trebuie să devină prioritare pentru fiecare dintre noi! Vă asigur că vom continua investițiile de acest gen, pentru a oferi generațiilor tinere, un mediu sigur și curat pentru dezvoltarea lor!”, a transmis primarul Dan Stroe.


 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea