Ionuţ Moşteanu, întâmpinat cu HATE după ce şi-a anunţat candidatura la Primăria Piteşti: „Ai fost un loser şi data trecută. Ai să rămâi un loser şi acum”

 

“Candidez pentru Primăria Piteşti. Mă voi lupta şi voi munci pentru a construi un Piteşti modern.” Eternul candidat la Primăria Piteşti se întoarce! Deputatul USR, Ionuţ Moşteanu, şi-a anunţat candidatura pentru fotoliul de primar al Piteştiului, dar succesul pe care-l va avea la alegerile locale se poate vedea din zecile de mesaje negative pe care le-a primit pe pagina de socializare.

“Cea mai bună glumă de la început de an! Succes. Locul 4 asigurat”

Oamenii au trimis comentarii virulente, ba chiar l-au acuzat pe Moşteanu că se foloşte de imaginea primăriţei Elena Lasoni pentru un plus de capital electoral şi că după locale va fugi tot la Bucureşti, cum de altfel ne-a şi obişnuit. Trecutul lui Moşteanu îl va trage în jos! Electoratul USR nu mai este deloc naiv, iar eşecul deputatului USR este iminent.

 

“Iar? Iar scindaţi dreapta ca apoi să fugi la Bucureşti? Elena Lasconi nu mai era bună pentru europarlamentare acum trei luni, acum e tocmai bună să vă împăunaţi cu rezultatele ei. Cum să crezi că, procedând în acelaşi mod, vei avea un rezultat diferit? Cum?”, a comentat un piteştean.

“Nu te compari cu Elena Lasconi ! Ea e prea smecheră pentru partidul vostru! Să nu mai vorbim de cât de frumos v-aţi purtat cu ea! Acum o pomeneşti să-ţi faci lobby…. Mi-ar fi jenă, sincer!”, a scris un alt prieten virtual.

“O rezolvăm și anul ăsta... Păcat. Nu doar că vei pune iar umărul la ruperea în 2 a voturilor pe dreapta pentru Primărie făcând pârtie pesedeului pentru funcție, dar vei trage și USR-ul în jos, pe Argeș, la parlamentare prin mișcarea asta. Aproape toată lumea s-a convins că mereu folosești candidatura ta la Primăria Pitești doar ca rating pentru parlamentare, pe persoană fizică. Alegătorii s-au mai luminat, nu mai sunt ce-au fost. Încă o dată, păcat. Păcat că nici acum nu v-ați înțeles să avem un candidat unic pe toată dreapta pentru Primăria Pitești - singura variantă pentru a învinge pesedeul. Oamenii din Pitești vor vota mereu la locale un om care trăiește între ei. În Parlament e altă treabă, poți vota pe "partide", dar în administrația locală trebuie să votăm oameni, cetățeni ai urbei. Dacă tot ați hotărât să aveți candidat propriu pentru Primăria Pitești o varianta mai bună poate ar fi fost Narcis, trăiește aici, e mai ancorat în realitățile Piteștiului, era mai credibil. *zic și eu.. Rămâne de văzut. Eu unul nu-ți pot ura succes. Să fii iubit!”, e un alt comentariu la postarea lui Moşteanu.

“Oho, tocmai ce domnu' deputat de la Piteşti cu reşedinţa la Bucureşti i-a mai dat un mandat lu' Gentea. Rămâi nene la Bucureşti. N-are nimeni nevoie de tine aici. Ai fost un loser şi data trecută. Ai să rămâi un loser şi acum.”

“Multă baftă! Sigur o să fii între primii cinci...”

“De data asta nu mai votez. Mai bine rămâneţi la București şi puneţi pe altcineva aici. Măcar acolo e sigur, pe "liste". Aici nu mai aveti şanse.”

“Şi dacă nu ieşi primar, candidezi pentru parlamentar.

În afară de cei 10 din fruntea partidului, cei care aţi capturat partidul, mai aveţi şi alţi oameni?

Cea mai bună glumă de la început de an! Succes.

Locul 4 asigurat.”, sunt alte comentarii care au fost postate la mesajul lui Moşteanu.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea