Coridoarele Penitenciarului Mioveni, reabilitate de deținuți

 

# Sub îndrumarea afenților constructori, mai mulți deținuți au contribuit la reabilitarea coridoarelor din cadrul Penitenciarului Mioveni.

„Pentru că suntem mândri de ceea ce am realizat, am decis să vă arătăm rezultatul final al unei lucrări desfășurate în penitenciar. Cu eforturile echipei de deținuți și sub îndrumarea agenților constructori, am reușit să îndepărtăm straturile de zugrăveală moștenite dintr-o altă eră. Acum, coridoarele noastre sunt dotate cu semnalizatoare moderne care ne ghidează spre ieșire, iar pereții sunt de un alb imaculat.

 

Desigur, lucrarea noastră poate să nu fie perfectă, iar condițiile în care lucrăm nu sunt întotdeauna ideale. Cu toate acestea, suntem mândri că avem ocazia de a contribui la procesul de modernizare în mediul penitenciar. Chiar dacă imaginea unei închisori poate să difere în filme, la unitatea noastră, modernizarea spațiilor este prioritară”, a transmis Penitenciarul Mioveni, pe Facebook.

 

Unitatea de penitenciar de la Mioveni dorește reorganizarea spațiilor existente. „Dispunem de forță de muncă, beneficiem de facilități legislative și suntem determinați să punem în aplicare întregul proces, angajându-ne în reorganizarea spațiilor existente. Am introdus aplicații pentru simplificarea și diversificarea hrănirii cadrelor, suntem în mijlocul reamenajării complete a popotei și lucrăm, fără să obosim, în procesul de modernizare a spațiilor existente.

Suntem motivați, determinați și pregătiți să facem față tuturor provocărilor. Mulțumim agenților construcții pentru efortul lor, gospodarilor, tuturor angajaților care fac ca toate lucrările noastre să se întâmple, polițiștilor de penitenciare care mobilizează echipele de deținuți și îi motivează în muncă, celor care îi pontează, îi educă și îi recompensează, dar și deținuților pentru efortul și munca depusă”, a mai transmis conducerea penitenciarului.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea