Ludovic Orban - cu mâna întinsă la USR şi PMP! Dar Miuţescu salvează Argeşul!

 

“Dacă tăceai, filosof rămâneai!” Asta i-am spune lui Ludovic Orban, după declaraţia de săptămâna trecută în care a recunoscut că-i roagă pe USR-işti şi pe PMP-işti să se alieze pentru a participa împreună la toate alegerile din 2024. Totuşi, înţelegerea e doar pentru europarlamentare, deci aproape nimic pentru Forţa Dreptei.

Între timp, deputatul Adrian Miuţescu, un fel de copil de mingi al lui Orban, mimează că ar salva Argeşul de PNL şi PSD. Declaraţiile parlamentarului argeşean sunt cât se poate de belicoase, dar uite că însuşi Orban a recunoscut că nu e nicio minune această alianţă politică.

 

”Am să fiu sincer cu dumneavoastră: Forţa Dreptei, când a deschis discuţiile cu USR şi cu PMP, noi am dorit o alianţă politică, nu o alianţă electorală, o alianţă politică, și să fie înscrisă la Tribunal şi în care să se negocieze un protocol cu privire la toate alegerile din anul 2024. Nu ne-am înţeles decât pe alianţă electorală la europarlamentare.

 

E un pas înainte. Sigur, colaborarea în cadrul campaniei pentru alegerile pentru Parlamentul European ne va ajuta să ne cunoaştem mai bine, să lucrăm împreună pentru atingerea obiectivelor şi vom vedea exact cum vor evolua lucrurile şi pentru celelalte tipuri de alegeri. Sigur că, cel mai probabil, vom ajunge la o formulă de colaborare şi pentru celelalte alegeri”, a afirmat Ludovic Orban, într-o emisiune la Euronews România.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea