Din această săptămână se pot face nominalizări pentru „Gala Excelenței în Argeș”

 

 

Consilierii județeni au votat, pe 29 februarie, regulamentul de desfășurare a evenimentului „Gala Excelenței în Argeș'” prin care se dorește promovarea argeșenilor care au obținut rezultate de excepție, recunoscute la nivel național și internațional, pe parcursul anului 2023. Consiliul Județean Argeș va decerna premiile în cadrul unei ceremonii, care va avea loc pe 28 martie și la care vor participa personalități din mediul universitar, cultural, economic, administrativ, sănătate, sport, turism etc.

 

Premiile de excelență se acordă personalităţilor din Argeș, care prin activitatea ştiinţifică şi profesională au contribuit în mod esenţial la prestigiul județului. Programul evenimentului: 29 februarie- 15 martie 2024 – Înscrieri și Nominalizări propuneri; 18 - 20 Martie 2024 – Evaluarea și jurizarea Înscrierilor/Nominalizărilor; 28 martie 2024 – ''Gala Excelenței''.

 

Scopul evenimentului constă în recunoaşterea publică a rezultatelor deosebite obţinute, precum şi evidenţierea proiectelor/activităților educaţionale, culturale, artistice, ştiinţifice sportive relevante pentru tradiţia performanţei în județul Argeș.

A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea