Ion Mînzînă: „Rezultatele sunt evidente”

 

Pe 23 feburarie a avut loc la Stâlpeni o întâlnire zonală a Organizației Pensionarilor Social Democrați (OPSD). S-a discutat despre calendarul activităților din acest an, pregătirea alegerilor și despre rezultatele guvernării PSD, în principal despre reforma sistemului de pensii, dar și despre obiectivele pe termen scurt, mediu și lung.

„Rezultatele sunt evidente: când PSD a fost la guvernare s-a trăit mai bine în România, iar în Argeș avem printre cele mai bune rezultate din istorie din punct de vedere al investițiilor pentru dezvoltare. Trebuie să ne mobilizăm și să continuăm buna guvernare și în acest an complicat pentru România. Împreună mergem către victorie!”, a declarat președintele Consiliului Județean Argeș și al PSD Argeș, Ion Mînzînă.

 

La această întâlnire au fost prezenți Ion Mînzînă, liderul PSD Argeș, deputatul Nicolae Pavelescu, vicepreședinte Consiliului Județean Adrian Bughiu, primarul din Stâlpeni, Gabi Șerbănoiu, viceprimarul Mariana Machedon, Vasile Negoescu, consilier județean și președinte OPSD Argeș, Ghiorghe Vătășescu, secretar executiv OPSD Argeș, dar și alți lideri din zonă.

 

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea