Noile numere de telefon ale compartimentelor Primăriei Pitești, funcționale

 

 

Reamintim faptul că sediul de funcționare al Primăriei Pitești se mută, temporar, la Centrul de Calcul din Bd. Republicii, în prezent având loc operațiunile de mutare a compartimentelor Primăriei în noua locație, situație care poate genera, pentru o scurtă perioadă de timp, unele disfuncționalități ale activității, ce vor fi gestionate cât mai eficient pentru a avea un impact minimal în activitatea instituției, cu un disconfort cât mai redus pentru cetățeni.

 

În intervalul: joi, 22.02, ora 15:00 – luni, 26.02, ora 12:00, a avut loc transferarea echipamentelor de comunicații și a rețelelor de date, proces care a presupus imposibilitatea efectuării fluxului normal al activităților și al documentelor, Primăria Municipiului Pitești urmând a opera doar urgențele, în perioada mai sus menționată.

 

Numerele de telefon ale compartimentelor Primăriei Pitești vor funcționa începând de luni, 26.02.2024, fiind afișate pe site-ul instituției.

Mutarea este impusă de startul lucrărilor de reabilitare energetică a clădirii situate în str. Victoriei, nr. 24 - sediul Primăriei Municipiului Pitești, în cadrul unui proiect cu finanțare europeană. În consecință, începând cu data de 26 februarie 2024, Primăria Municipiului Pitești va funcționa, până la finalizarea proiectului, în imobilul situat în Bd. Republicii, nr. 71, cunoscut drept CENTRUL DE CALCUL.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea