Argeşean, către Ionuţ Moşteanu: “Râde ciob de oală spartă”

 

Deputatul Ionuţ Moşteanu (foto) se luptă eroic, pe Facebook, să arate cu degetul spre coaliţia de guvernare, ba chiar face mişto de PNL şi PSD pe tema alianţei la alegerile de anul acesta. Moşteanu uită că USR-ul s-a aliat cu două partide care n-ar fi trecut singure pragul electoral de 5%. De ce? Ca să nu ia o bătaie istorică. Astfel a ieşit Dreapta Unită, formată din USR, PMP şi Forţa Dreptei, care speră să scoată câteva mandate în 2024.

Şi în timp ce Moşteanu face pe cocoşul, prietenii virtuali l-au taxat frumuşel, ceea ce ne place la nebunie, că atâta aroganţă are Moşteanu, de zici e şef la NASA. Poate se mai smereşte şi el, că nu se ştie dacă mai iese deputat anul ăsta.

 

“Râde ciob de oală spartă. O dată ziceți că nu vreți să faceți guvern cu Orban, acuma ziceți că, dacă faceți guvern, faceți numai cu Orban. Voi pe cine încercați să păcăliți?”, a scris un argeşean.

 

“Ce vă susține și aprobă lumea în comentarii .

O singură concluzie : s-a săturat lumea de gargara voastră ieftină, că de PSD și PNL sunt sătui de 33 ani”, a comentat altcineva.

“Nici versiunea cu alianța ,,Dreapta Unită " nu mi se pare altfel decât o cacialma electorală.”, a notat un prieten de pe FB.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea