Pianul călător soseşte la Piteşti!

Vineri, 8 iunie a. c., turneul naţional „Pianul călător” soseşte la Filarmonica Piteşti. De la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, pianistul Horia Mihail îşi dă întâlnire cu publicul, cu un program Mozart, Bach, Bartok, Rachmaninov-Kreisler-Liebesfreud, Schubert-Liszt, Liszt şi Schubert-Liszt-Standchen.
Aflat la a doua ediţie, turneul naţional a debutat la 21 mai, la Mediaş, şi se va încheia la 11 iulie, la Chişinău. Timp de 50 de zile, Horia Mihail propune melomanilor un program dens şi incitant, cu recitaluri şi concerte cu orchestra. În oraşele care nu dispuneau de pian, un pian Steinway de concert l-a însoţit pe Horia Mihail, aşa cum pe Franz Liszt l-a însoţit, în 1846 şi 1847, un asemenea instrument în turneul său în Ţările Române.
Horia Mihail este unul dintre cei mai buni pianişti români contemporani, cu premii naţionale şi internaţionale, concerte şi recitaluri susţinute pe scenele ţării şi ale lumii. A avut, de asemenea, înregistrări în studiourile de radio şi televiziune din: România, Belgia, Anglia, Danemarca, Ungaria, Statele Unite. Pianistul Horia Mihail a încântat publicul cu proiecte ca: „Pianul călător”, „Duelul viorilor” şi „Cele trei dive”.
În ultimii doi ani, muzicianul a susţinut recitaluri şi concerte la Berlin, Praga, Munchen, în China, Italia, Bulgaria, Danemarca şi Germania.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea