Cătălin Teodorescu: ”Vreau să fac un anunț funerar... PNL a murit!”

 

Comasarea alegerilor și candidaturile comune ale PNL și PSD din vară, au fost o serie de acțiuni decise de teamă, în opinia celor de la AUR. Pentru asigurarea unui scor mai bun în fața altor partide politice, au declarat, săptămâna trecută, la conferința de presă, cei doi reprezentanți AUR, Bogdan Velcescu și Cătălin Teodorescu.

„Cu durere în suflet, vreau să fac un anunț funerar. Începând de ieri, PNL a murit. Mă gândesc, în județul Argeș, de unde sunt Brătienii, pe care cu toții i-am aclamat și sărbătorit, cât de tare vor fi de înghesuiți în mormânt de către Partidul Național Liberal. În urma comasării, este clar că PNL nu mai există. Au ales acest drum de teama Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

 

Au fost convinși că nu fac un scor cu 1 în față. adică un scor din două cifre. Toate sondajele îi dădeau cu o singură cifră. Dacă au dorit prin această comasare, este problema lor. PSD le-a făcut jocul pentru alte interese. Mă felicit că nu am acceptat revenirea în politică alături de PNL. Sunt și am fost cunoscut de către toți argeșenii ca un antipesedist convins. Am convingerea că românii au înțeles de ceea ce se întâmplă” a declarat Cătălin Teodorescu.

 

Bogdan Velcescu, coordonator, Argeș: ”Mie mi se pare că resursele comuniste nu au dispărut ba, din contră, ne îndreptăm, parcă, în aceeași direcție…”

Șeful AUR Argeș a mai declarat că nu s-au finalizat încă, la nivel de partid, listele de candidați pentru vara acestui an, însă, pentru primăriile din județ, au susținut interviuri peste 380 de candidați.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea