Alin Călinescu, directorul Centrului Cultural, ar putea fi candidatul PNL la Primăria Mioveni

 

PNL se pesedizează din nou. După trecerea la liberali a pesediștilor Elena Iagăr, managerul Centrului Județean de Cultură si Arte Argeș, și Ion Pîrnuță, viceprimarul comunei Rucăr, de această dată PNL Argeș ia un membru important din organizația PSD Mioveni. Și e doar începutul!

Alin Călinescu, managerul Centrului Cultural Mioveni, s-a alăturat echipei PNL Argeș și va fi, cel mai probabil, candidatul liberalilor la primărie.

„Este tânăr, manager de succes, pasionat de tradiții argeșene. Și, de azi, este în echipa PNL Arges. Acesta este Alin Călinescu. La cum îl cunosc, ambițios și obișnuit cu fapte mari, știu că va aduce plus valoare în echipă. Are 37 de ani, dar a demonstrat, la conducerea Centrului Cultural Mioveni, că poate face multe pentru Mioveni și pentru județul Argeș. A organizat numeroase festivaluri de muzică, teatru și folclor care au făcut cunoscut Mioveniul în toată țara. De aceea, este apreciat de comunitatea locală, iar prezența sa în cadrul PNL Mioveni va contribui la creșterea organizației noastre și la îndeplinirea unui obiectiv foarte important, câștigarea Primăriei Mioveni”, transmite PNL Argeș.

Recent, Alin Călinescu a postat, pe pagina sa de Facebook, o poză alături de Ion Georgescu, primarul suspendat al Mioveniului. Poza avea alături și un citat din Dan Puric: „Omul frumos tinde spre desăvârșire. Dacă nu poate vorbi împotriva urâtului, tace, dar în tăcerea lui e un refuz hristic a tot ceea ce înseamnă urât”. Ce a vrut să transmită Călinescu și către cine era direcționat mesajul, rămâne de văzut…

Foto: Alin Călinescu/Facebook


A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea